Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@10:53:28 GMT

برخی بدنبال سم پاشی در بودجه حوزه های علمیه هستند

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۲۸۷۵۸

برخی بدنبال سم پاشی در بودجه حوزه های علمیه هستند

تربت حیدریه - ایرنا - مدیرکل حوزه ریاست مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور گفت: متاسفانه برخی افراد ناآگاه علیه بودجه های حوزه علمیه در سطح کشور سم پاشی می کنند و حال آنکه بیمه طلاب کارگری است و تسهیلات و خدمات حداقلی به این افراد در این مراکز اعطا می شود.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمد محمودی روز سه شنبه در آیین افتتاح دفتر نمایندگی خدمات حوزه های علمیه جنوب خراسان رضوی در تربت حیدریه، در بیان اهمیت کارکرد حوزه های علمیه افزود: گوهر علم مایه رشد و کمال و سعادت انسان است و این ابزار توسط روحانیون، طلاب علوم دینی، علما و اندیشمندان در سطح جامعه محقق می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در تشریح راه اندازی مرکز خدمات حوزه های علمیه جنوب خراسان رضوی در تربت حیدریه تصریح کرد: این دفتر چهل و پنجمین مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور محسوب می شود که تاکنون 31 دفتر در مراکز استان ها و 14 دفتر دیگر در شهرستان هایی که قابلیت مرکزیت را دارند، افتتاح شده و حدود 5 مرکز دیگر نیز در آینده نزدیک راه اندازی خواهد شد.
محمودی افزود: مقام معظم رهبری که شخصا هدایت و حمایت از این مراکز را به عهده دارند، هدف از راه اندازی مرکز خدمات حوزه های علمیه را اعطای خدمات حداقلی و طلبگی به روحانیون عنوان فرموده اند تا طلاب علوم دینی بتوانند با فکری آزادتر به مطالعه بپردازند.
وی سرکشی از فعالیت های مدارس علمیه، ارتباط گیری مستمر با ائمه جمعه و جماعات، تجمیع پرونده ها برای تسهیل امور خدماتی طلاب و نیز ارتباط با مدیرکل استان را از مهم ترین وظایف دفتر نمایندگی در منطقه تربت حیدریه عنوان کرد.
مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه خراسان رضوی نیز گفت: اولویت اصلی مرکز خدمات حوزه های علمیه، ارایه خدمات به مبلغان دینی در مناطق محروم است، زیرا آنها با زیستن در کنار محرومان جامعه سنگر اسلام را می سازند.
حجت الاسلام حسین حائری افزود: مرکز خدمات حوزه های علمیه دایره وسیع خدمات خود را باید به مناطق دوره افتاده سوق دهد تا بخشی از مشکلات مبلغین دینی در روستاها و مناطق محروم برطرف شود.
وی با بیان اینکه راه اندازی این دفتر اختصاص به منطقه تربت حیدریه ندارد، گفت: همانطور که مرکز خدمات حوزه های علمیه در مرکز استان متعلق به حوزه های علمیه مشهد نیست، دفتر نمایندگی این مرکز در تربت حیدریه نیز باید شهرهای اقماری تا جنوب خراسان رضوی را پوشش دهد.
امام جمعه تربت حیدریه و رییس حوزه علمیه مرحوم هراتی نیز گفت: شهرستان تربت حیدریه دارای دو حوزه علمیه فولاد و هراتی مختص برادران و حوزه علمیه ریحانه الرسول(س) ویژه خواهران است که بالغ بر 550 طلبه و روحانی از سطح یک تا چهار (معادل دکترا) در آن تحصیل، تدریس و فعالیت های علمی، پزوهشی و تحقیقاتی دارند.
حجت الاسلام محمدرضا عصمتی با بیان اینکه در 150 مسجد این شهرستان مبلغان دینی به اقامه نماز جماعت و نشر دین مشغول هستند، افزود: تربت حیدریه به عنوان قطب حوزه های علمیه جنوب خراسان رضوی ظرفیت بالایی در پرورش علما و اندشمندان داشته و دارد و لذا برای رسیدن به ارتقا و پیشرفت بیشتر در سطوح مختلف تلاش خواهیم کرد.
در این مراسم دفتر نمایندگی مرکز خدمات حوزه های علمیه جنوب خراسان رضوی در تربت حیدریه واقع در خیابان طالقانی هفت با مسوولیت حجت الاسلام احمد ناصح پور راه اندازی شد.
این مرکز قرار است خدمات خود را به شهرستان های جنوب خراسان رضوی شامل تربت حیدریه، کدکن، مه ولات، زاوه، رشتخوار، خواف، جنگل، چمن آباد، گناباد، بیدخت، کاخک، بجستان، کاشمر، کوهسرخ، تسری دهد.
مرکز شهرستان 225هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.
6121/1744

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي خدمات طلاب بودجه حوزه تربت حيدريه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۸۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: نظر به موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تاسیس ۲ رشته پرستاری داخلی-جراحی و پرستاری سلامت جامعه در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه، شمار رشته‌های علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۱۸ رشته افزایش یافت.

دکتر حسن اژدری زرمهری افزود: بعد از بازدید میدانی ارزیابان وزارت بهداشت که بهمن ماه پارسال انجام شد و با توجه به نیاز روزافزون نظام سلامت کشور به پرستاران متخصص در زمینه داخلی-جراحی و سلامت جامعه و همچنین ظرفیت‌های موجود در این دانشگاه علوم پزشکی، شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی با این درخواست موافقت کرد.

وی گفت: هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه دارای ۹۳ عضو هیات علمی و نزدیک به هزار دانشجو با ترکیب ۵۶ درصد زنان و ۴۴ درصد مردان است.

زرمهری افزود: اکنون این دانشگاه دارای رشته‌های پرستاری، هوش‌بری، مامایی، اتاق عمل، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمایشگاهی، بهداشت محیط، پرتوشناسی، فوریت‌های پزشکی، بهداشت عمومی، بهداشت حرفه‌ای، زیست فناوری، فیزیولوژی پزشکی، بیوشیمی بالینی، یادگیری الکترونیکی، ۲ مجوز دکترای پژوهشی و نیز دکترای پزشکی در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)، کارشناسی‌ارشد و دکترای تخصصی و در چهار دانشکده است.

دیگر خبرها

  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • واگذاری اراضی طرح ملی مسکن روستایی در تربت حیدریه
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • جریمه نقدی برای متهم پرونده قاچاق دارو در تربت حیدریه
  • جریمه قاچاقچی ۱۷۰ رأس گوسفند مولد در تربت حیدریه
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه