Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، «حجت‌الاسلام هادی جعفری‌راد» مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: مبلغان، مدرسان، محصلان و پژوهشگران حوزه‌های علمیه‌ تشییع و اهل تسنن اعم از خواهر و برادر غیر شاغل در مؤسسات دولتی و اداری می‌توانند از خدمات فرهنگی و رفاهی این مرکز برخوردار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی افزود: نگاه ویژه و دغدغه مرکز خدمات حوزه‌های علمیه خراسان‌جنوبی نسبت به همسران و فرزندان طلاب و روحانیون در حوزه اشتغال‌ خانگی و درآمدزایی می‌باشد.

مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه خراسان‌جنوبی تصریح کرد: با انعقاد تفاهم‌نامه فی‌مابین این مرکز و فنی‌وحرفه‌ای تاکنون دوره‌های آموزشی متعددی در رشته‌های خیاطی، گلدوزی، چرم‌سازی، سنگ‌تراشی، حوله‌بافی و فرش‌بافی ویژه همسران و فرزندان طلاب و روحانیون استان برگزار و شرکت‌کنندگان تسهیلات قرض‌الحسنه‌ اشتغال‌زایی را از بانک‌ها دریافت کرده‌اند.

حجت‌الاسلام جعفری‌راد گفت: در راستای بازاریابی و فروش محصولات و تولیدات همسران طلاب و روحانیون حوزه‌های علمیه خراسان‌جنوبی تاکنون سه نمایشگاه اختصاصی«از تولید به مصرف» و ۶ نمایشگاه مشترک با سایر سازمان‌ها در بیرجند و دیگر استان‌ها از جمله نمایشگاه بین‌المللی قم برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: سرکشی از روحانیون معمر و پیشکسوت، تشکیل گروه‌جهادی پزشکان، برگزاری دوره‌های آموزشی و مشاوره‌‌ای تحصیلی و روانشناسی ویژه همسران و فرزندان طلاب و روحانیون از دیگر خدمات این مرکز می‌باشد.

مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه خراسان‌جنوبی با اشاره به ۴ هزار و ۲۰۰ طلبه‌ تحت پوشش این مرکز گفت: از سال ۹۴ با تجلیل از ۲۰۸ نفر از فرزندان ممتاز تحصیلی(دبستان تا دانشگاه) تاکنون هر ساله همایش ممتازین‌ تحصیلی برگزار و بهمن‌ماه امسال نیز ۴۹۰ نخبه تحصیلی تقدیر می‌شوند.

حجت‌الاسلام جعفری‌راد با تأکید بر ترویج ازدواج‌های آسان و ارزان در جامعه اسلامی اظهارداشت: به مناسبت خجسته میلاد حضرت‌فاطمه‌ زهرا(س) همایش ویژه‌ طلاب و روحانیون استان برگزار می‌شود.

وی افزود: همایش ازدواج آسان ویژه ۱۳۰ طلاب و روحانیون خراسان‌جنوبی روز یکشنبه سوم بهمن‌ماه امسال در حوزه علمیه رضوی بیرجند واقع در خیابان شهید ماژانی با حضور حجت‌الاسلام فرحزاد سخنور کشوری برگزار می‌شود.

انتهای‌پیام/۶۹۰۱۴

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان جنوبی جشن ازدواج جعفری راد طلاب روحانیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۲۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالحی صبح پنج شنبه به خبرنگاران بیان کرد: جمعی از طلاب خواهر حوزه‌های علمیه بیرجند و خوسف از ظرفیت‌های گردشگری خوسف بازدید کردند.

رئیس میراث فرهنگی خوسف گفت: این کاروان ۷۵ نفره در سفر یک روزه به این شهرستان از منظر و بافت ۵۰۰ هکتاری فرهنگی تاریخی خوسف، آرامگاه ابن حسام، مزارع کشاورزی، خانه‌های تاریخی دکتر شکوهی و میرزا جعفر، مسجد جامع و دریاچه طبیعی گواب این شهر دیدن کردند.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خوسف افزود: تبیین شاخص‌های مختلف معماری اسلامی، انتقال فرهنگ و هنر منطقه، اهمیت میراث تاریخی و کهن و حفظ و نگهداشت آن از جمله اهداف تورهای گردشگری یک روزه است.

وی گفت: شهر خوسف در ۳۶ کیلومتری غرب بیرجند و در حاشیه کویر لوت قرار گرفته است و به دلیل وجود کتیبه‌های تاریخی کال جنگال در نزدیکی خوسف و وجود محوطه‌های قبل از اسلامی، نشان از قدمت این شهرستان در این دوران دارد.

صالحی افزود: در دوران اسلامی، اوّل بار جیهَانی در اَشکال العالم از خوسف نام برده و می‌نویسد: «شهری خُرد است و در آن بُستان‌های بسیار و زراعت همراه است و عمارت فراوان و آب‌های بسیار.»

وی گفت: حمدالله مستوفی اولین کسی است که در سال ۷۴۰ ه. ق در نُزهه القلوب نام کنونی خوسف را آورده و درباره آن چنین می‌گوید: «خوسف شهر کوچکی است و چند موضع توابع دارد و آب آن از رودخانه باشد و دیه‌ها را آب از کاریز باشد و در آنجا همه نوع محصولی حاصل آید.»

مسئول میراث فرهنگی خوسف گفت: حافظ اَبرو در مورد تعداد دهات، مزارع و موقعیت شهر خوسف چنین نوشته: «بیست قریه و صد مزرعه از توابع خوسف است که بر کنار بیابان است و بر آن طرف بیابان، حدود کرمان است. خَبیص از نواحی آن است و آن را بیابان لوت خوانند و در تابستان از آن موضع نمی‌توان گذشت.

صالحی یادآور شد: بافت تاریخی خوسف که از دوران صفویه به بعد شکل گرفته، نشان از پیشینه عظیم معماری در این شهر دارد. بیشتر آثار معماری فعلی شهر متعلق به دوره صفوی تا قاجار است.

کد خبر 6094885

دیگر خبرها

  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • انقلاب اسلامی پایگاه حفظ دین اسلام است
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • ازدواج آسان راه حل مسئله جوانی جمعیت است
  • حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس طلبه می‌پذیرد